Contact opnemen? klik hier!

Inspectie en onderhoud

Inspectie, onderhoud en beheer

Door de huidige kwaliteit van toegepast materiaal halen de daken makkelijk een levensduur van 15 jaar. Mits er onderhoud op de daken wordt gepleegd. Door (half-)jaarlijkse inspecties, klein onderhoud en reinigingswerkzaamheden uit te voeren voorkomt u onverwachte problemen en kosten.

Ikodak Dakbedekking kan u deze werkzaamheden uit handen nemen. Want ze zeggen niet voor niets; 'schoenmaker blijf bij je leest'. Met een onderhoudscontract van Ikodak Dakbedekking blijft u tevens op de hoogte van de conditie van het dak. Dit wordt in een rapportage vastgelegd. Contracten die voor langere tijd worden afgesloten waarbij wij alle zorgen (waterdicht houden), kosten en maatregelen voor onze rekening nemen met de garantie dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Zo houdt u de kosten onder controle.

Deze contracten zijn alleen mogelijk bij daken die Ikodak Dakbedekking zelf heeft aangebracht en bij daken van ‘derden' die uitgebreid zijn geïnventariseerd en/of waar een conditiemeting is uitgevoerd. 24-uur service Hevige neerslag en wind kunnen tot problemen op uw dak leiden. Van lekkage tot stormschade. Dit vraagt om een snelle oplossing. Het gehele jaar, dag- en nacht, 7 dagen per week staat Ikodak Dakbedekking voor u klaar om deze problemen te verhelpen.

 

 

BELLEN 06-4637 6415